Bra logotyp – en förutsättning för professionell marknadsföring

Håll hårt i loggan!  

Vi brinner för god varumärkeskommunikation och hjälper gärna dig hela vägen – från att skapa logotyp och grafisk profil till att implementera det i marknadsföringen.

En viktig förutsättning för professionell marknadsföring är bra material. Titt som tätt dyker det upp en logotyp som antingen är lågupplöst, har färgavvikelser eller inte överensstämmer med originalet osv. Att hålla reda på logotyp och grafisk manual är ett enkelt sätt att säkra att din kommunikation håller en hög standard. Något som i sin tur både sparar dig tid och pengar.

Förvara företagets logotyp som om det vore kaffemaskinen

Föreställ dig kaffemaskinen på företaget. Kaffemaskinen kommer aldrig på ett mystiskt sätt försvinna så att ni istället behöver koka kaffe i mikrovågsugnen. De som har behov av kaffe på företaget har stenkoll på var den finns. Ni har kanske kommit fram till det bästa sättet att koka kaffe så att det passar alla på företaget? Samma sak gäller loggan – Inga ”kreativa” avvikelser! Håll ordning på filerna och vilka råd som gäller för användning av er logotyp.

Vill du veta hur logotypen används på bästa sätt?

 

Saknar du originalfilerna?

Är din logotyp lågupplöst, har färgavvikelser eller saknas filen? Det går att skapa en helt ny logga! Det kanske ändå är på tiden att genomföra en mindre uppdatering? Ta då kontakt med oss så reder vi tillsammans ut hur vi kan förvalta varumärkets identitet på bästa sätt eller utveckla profilen så att den bättre matchar företagets målsättning.

 

symbol