Nyhetsbrev

nyhetsbrev
N

Kreativa specialister
Kreativa specialister som skapar intresseväckande nyhetsbrev

N

Kostnadseffektiv marknadsföring
Nå ut med dina nyhetsbrev till en låg kostnad

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Skräddarsydda lösningar för nyhetsbrev

Med nyhetsbrev kan du enkelt nå ut och sprida betydelsefull information till potentiella- och befintliga kunder. När dina kunder registrerar sig för nyhetsbrev är det viktigt att hålla de uppdaterade, så att de inte tappar sitt intresse. Vi på Mortensen Media skräddarsyr lösningar för nyhetsbrev utefter dina önskemål och utformar en design anpassad för ditt företag. Vårt kreativa designteam ger dig gärna tips och idéer på nyhetsbrev samt lyssnar till dina önskemål och behov. Vi har även koll på det juridiska när det gäller nyhetsbrev och kan därför hjälpa dig med att se till så att dina nyhetsbrev blir lagenliga.

Anpassa nyhetsbrev efter målgrupp 

För att lyckas med ett nyhetsbrev, kan det vara bra att känna din målgrupp. Detta för att kunna skapa rätt innehåll för din målgrupp, vilket leder till ett större intresse. Du når ut till rätt kunder genom att det visuella kommunikationssättet regleras utefter personintresse. Med vårt nyhetsbrev är det alltid lätt att lägga till text och bild, för att snabbt kunna reglera informationen, innan utskick.

Certifierade MailChimp partner

Vi är certifierade i skapande av nyhetsbrev och tillsammans med dig kommer vi att skapa design utefter dina önskemål. Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd och alltid kan stå bakom innehållet som publiceras. Därför har vi alltid en kontinuerlig uppföljning och ser till att du som kund vet var i processen vi befinner oss. Vi lyssnar till dina tankar och idéer, samtidigt som vi agerar bollplank för att kunna nå ett bra slutresultat. Tillsammans tar vi fram till ett optimalt nyhetsbrev för dig och dina kunder. Vi har lösningarna som passar dig och varje nyhetsbrev är skräddarsytt utefter dina önskemål.

Kontakta oss för nyhetsbrev

Vill du ha mer information om våra lösningar för nyhetsbrev? Kontakta oss redan idag!

Nyhetsbrev

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc
symbol