Google Remarketing

Gör du hit and run marknadsföring?

Remarketing-annonsering på Google

Google annons för The Home Company.

Remarketing är ett bra sätt för er som vill fånga befintliga besökare som tidigare har visat intresse för ert varumärke. Via remarketing-annonser kan ni rikta er marknadsföring till de personer som gjort en sökning på ert företagsnamn via Google eller till de personer som redan besökt er hemsida. Remarketing-annonser gör att vi kan få kunden att bli mer medveten om ert varumärke och ni väcker då ett intresse hos den potentiella kunden.

Anlita oss för remarketing-annonsering 

Remarketing är ett effektivt sätt för att nå ut till de personer som redan befinner sig i köpprocessen och har visat intresse för varor eller tjänster som ert företag tillhandahåller. Vi skapar annonser via Google Ads och följer upp annonserna så länge vi kommit överens om med ert företag. Annonserna behöver ibland underhållas och då justerar vi annonserna efter hand som vi ser att det behövs samt gör analyser om vad som fungerar bäst för just er remarketing-annons. Ni betalar endast per klick, vilket betyder att ni endast betalar för den potentiella kunden.

Kontakta oss för mer information gällande Remarketing.

Annonser som får dig att stå ut och att synas för rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Har du frågor? Kontakta oss direkt.

GRÄNSLÖST SAMARBETE / GRÆNSELØST SAMARBEJDE

Vi är en byrå där vi jobbar lokalt såväl som internationellt med personlig kontakt med våra kunder. Ett gränslöst samarbete.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få massa goda råd, tips samt trix om hur du uppnår succé inom den digitala djungeln!