Facebook annonsering

facebook
N

Specialister
Erfarna specialister med stor kompetens

N

Annonsera kostnadseffektivt
Betala enbart för klick när du annonserar på sociala medier

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Facebook annonsering för ditt företag

Genom att använda dig av Facebook annonsering på rätt sätt, kan ditt företag nå ut till en relevant målgrupp, som är intresserade av de tjänster eller produkter ditt företag erbjuder. Facebook annonsering är en funktionell marknadsföringskanal, som ökar online-tillvaron successivt och kan på så sätt, bidra till en ökad varumärkeskännedom för ditt företags målgrupp.

Med hjälp av Facebook annonsering, kan vi ställa in mål för respektive annons. Vill du få mer konverteringar, öka varumärkeskännedom eller bjuda in till ett event? Allt är möjligt och vi anpassar annonser efter dina önskemål samt behov. Utifrån material vi får av dig eller tar fram själv, gör vårt kreativa produktionsteam magi. Med fin design och en tilltalande text får vi ditt företag att synas för rätt person. Vi tycker att det är viktigt att se att varje företag är unikt och därför skräddarsyr vi Facebook annonseringen, utefter företagets behov.

Video annons för Råbergs Bil, från ett foto till en rörlig video. Ibland behöver det inte vara komplicerat för att bli bra.

Facebook-annonsering med stor räckvidd

Via en Facebook annons kan ditt företag nå ut med ny- och befintlig information, väcka intresset hos nya kunder samt bygga upp kännedom av ditt varumärke. Facebook, med sina ca. 2 miljarder användare, är en optimal annonseringskanal och det finns många skäl till varför man ska satsa på Facebook annonsering. Med korrekt inställning för annonsen kan vi bland annat berätta för Facebook vilken målgrupp annonsen ska synas för, om annonsen ska synas i staden, landet eller världen, vad målet med annonsen är och mycket mer. Har kunden visat intresse för några av dina konkurrenter, finns chansen att vi kan få dem att visa intresse för ditt företag. Möjligheterna är många och vi hjälper dig få ut det bästa av din Facebook annonsering.

Vi är med från start till slut

Vi på Mortensen Media är alltid med genom hela processen från start till slut. Vi ger tips på annonser, budskap samt kommer med idéer för upplägg. Tillsammans med dig tar vi fram annonser med ett budskap, som når dina förväntningar. Gemensamt kommer vi överens om en strategi för annonsupplägg och schema, som vi sedan utför för att få ut det bästa resultatet från din Facebook annonsering. Vi går även igenom och sätter upp mål, som ditt företag ska uppnå med hjälp av Facebook annonseringen.

Vill du veta om mer om våra processer för Facebook annonsering?

Kontakta oss för Facebook annonsering

Vill du ha hjälp med en skräddarsydd lösning för Facebook annonsering? Kontakta oss så hjälper vi dig med mer information.

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc
symbol