LinkedIn annonsering

linkedin
N

Specialister
Erfarna specialister med stor kompetens

N

Annonsera kostnadseffektivt
Betala enbart för klick när du annonserar på sociala medier

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

LinkedIn annonsering för företag

LinkedIn annonsering gör det lättare för ditt företag att nå ut med annonser till en avsmalnad eller bred målgrupp. Som företag, kan du bland annat nå ut till en specifik bransch, yrkesgrupp eller personer som har visat intresse för produkter eller tjänster, som ditt företag erbjuder. Vi utformar sedan annonser som tilltalar just den målgrupp som är relevant för dig. Tack vare de tillgängliga valen, är möjligheterna oändliga med LinkedIn annonsering.

Varför LinkedIn annonsering? 

LinkedIn är en kanal som fortfarande inte hunnit utforskas av tillräckligt många aktörer, i jämförelse med andra sociala medier. Vi på Mortensen Media rekommenderar våra kunder att använda sig av LinkedIn annonsering. Med över två miljoner användare i Sverige, finns stora möjligheter att hitta dina potentiella kunder. LinkedIn annonsering är perfekt att använda dig av när du vill rikta din marknadsföring till B2B. Vi ser styrkan samt fördelarna i LinkedIn annonsering, då målgrupperna kan anpassas och skapas utifrån varje enskild annons. Chansen att nå rätt målgrupp är stor med LinkedIn annonsering. Detta då valen av en viss befattning, färdigheter eller storlek på verksamhet skapar en unik inriktning, som du sedan kan använda dig av för vidare annonsering.

Engagerande annonsformat

För att lyckas med en bra LinkedIn kampanj är det viktigt att skapa engagerade annonser, som får dina kunder att vilja klicka, dela eller kommentera. LinkedIn erbjuder en rad av varierande annonsformat och inställningar. Man kan välja mellan attraktiva bildannonser, växlande karusellannonser och intresseväckande videoannonser. Vi ställer in och utformar annonsen utefter dina mål. Det kan vara att skapa varumärkeskännedom, få fler konverteringar eller fler gillamarkeringar. Kort sagt kan vi alltid rikta och ställa in dina annonser, så att de framför ditt budskap till rätt målgrupp på ett snyggt sätt.

Högkvalitativ trafik

En av de största fördelarna med LinkedIn annonsering, är relevansen av trafiken som den bidrar till. Du kan alltså nå rätt typ av beslutsfattare direkt från start, utan att behöva lägga ner en massa onödig tid på undersökningar. Detta resulterar i att målgruppen som besöker din hemsidan, från att ha sett annonsen, redan har visat ett intresse för det ditt företag erbjuder och är mer benägen att fatta snabbare beslut kring att genomföra någon form av konvertering.

Skapande av LinkedIn-annonsering

Vi startar upp med ett möte där vi går igenom vad ditt företag har för mål med kampanjen, vem du vill rikta dig till och vad annonsen ska innehålla. Det vill säga visuellt material och budskap. Något som är viktigt när det kommer till marknadsföringen är att ha god struktur och en genomtänkt strategisk plan.

Vill du veta mer om våra processer kring LinkedIn annonsering?

Kontakta oss för LinkedIn annonsering

Kontakta oss för mer information eller ett prisförslag för LinkedIn annonsering redan idag.

Linkedin annonsering

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc
symbol