Branding och rebranding

brandidentitylogo
N

Kreativ design
Skapa en identitet med en snygg och kreativ logotyp

N

Öka din varumärkeskännedom
Bygg upp din kundlojalitet med ett varumärke dina kunder minns

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Förbättra ditt varumärke med branding och rebranding

 

Ska du starta företag och behöver ta fram ett varumärke eller är du i behov av att förnya ditt befintliga varumärke? Vi hjälper ditt företag med både branding och rebranding, oavsett om ditt företag är nystartat eller redan etablerat. Ett varumärke handlar om att skapa en identitet för ditt företag. Dels för igenkänning, men också för att få dina kunder att förknippa ditt företag till något. Ett varumärke hjälper företag att tala till kunderna och skapa lojalitet.

 

Vi hjälper dig att ta fram ett nytt namn till företaget och skapa en logotyp med färg samt stil. Vi diskuterar marknadsstrategier kring att bygga ditt nya varumärke och kommer med idéer som leder till ökad varumärkeskännedom. Vi finns med dig hela vägen för att ge dig tips, går igenom dina idéer och utför arbetet som leder till varumärkesspridning. Tillsammans ser vi till att ditt budskap når fram till rätt målgrupp.

 

Vi är erfarna inom branding och rebranding

 

Vi kommer tillsammans gå igenom vilka mål du har med ditt företaget, för att sedan bygga vidare och utveckla varumärket. Branding och Rebranding är absolut en rekommendation för dig som behöver ett positivt utvecklande varumärke. Branding är en av de viktigaste aspekterna för både små och stora företag. Vi på Mortensen Media hjälper dig att kommunicera och skapa en stark grund för ditt varumärke.

 

 

Kontakta oss för branding eller rebranding

Är du intresserad av branding eller rebranding? Kontakta oss för mer information.

Branding och rebranding

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc
symbol