Bygg en hemsida

hemsida
N

Professionella hemsidor
Fånga dina besökare intresse med en professionell hemsida

N

Kreativa designers
Hemsidor gjorda med kreativitet och unika detaljer

N

Konkurrenskraftiga hemsidor
Få en mer attraktiv hemsida än dina konkurrenter.

Vi bygger hemsidor som lockar fler besökare

Vi på Mortensen Media bygger resultatrika hemsidor, som tilltalar kunder både med kreativitet och unika detaljer. Vårt designteam bygger moderna hemsidor, som ger en professionell approach och vi använder oss av moderna verktyg, för att optimera samt bygga hemsidor. Själva hemsidan byggs i WordPress, som är den ledande plattformen inom webbutveckling, vilket gör det möjligt att ha de senaste uppdateringarna och säkerheten på sidan.

Varför bygga en hemsida till ditt företag

Som företag är det viktigt att ha en fullt fungerande hemsida, som ser professionell ut och som är lätt att orientera sig på. Vårt designteam har lång erfarenhet och kan bygga olika typer av hemsidor. Att bygga en hemsida, med rätt information och detaljer, kan vara avgörande för företagets befintliga- och blivande kunder och affärer. Det är på hemsidan, ni som företag, kan visa upp era tjänster eller produkter.

Det finns många byggstenar i en bra och fungerande hemsida, men för kunden är det främst viktigt att lätt kunna navigera runt och hitta det dem söker efter. En rörig hemsida, skrämmer snabbt bort besökare och potentiella kunder, vilket resulterar i att hemsidan inte blir lönsam. Designteamet bygger effektiva hemsidor med toppkvalitet.

Vi bygger din hemsida 

Tillsammans med era önskemål kommer vi att bygga en hemsida som är anpassad efter vad ni vill ha. Vi samarbetar med er från grunden där ni får vara med och lägga upp en plan på hur upplägget ska vara när det kommer till design, färg, form och text. Vi tar inga beslut utan att ha stämt av med er om det och ni finns med under hela processen.

Varför ska du låta oss bygga din hemsida?

Personliga specialister

Vi på Mortensen Media värnar om en nära kundkontakt. Du får en personlig specialist inom design, som skapar din hemsida, håller koll, underhåller och ger rekommendationer för en så lönsam hemsida som möjligt. Då vi anser att en nära kundkontakt förbättrar arbetet, ser vi alltid till att utse en specialist, som arbetar med ditt företag och hemsida hela vägen. Med en nära relation och hög tillgänglighet kan du alltid känna att dina frågor, tankar och idéer når fram till rätt person.

Resultat

Genom att bygga en hemsida bistår vi med rätt hjälp, för att du ska fånga dina besökares intresse. Utifrån de tjänster och produkter som ditt företag erbjuder, kan vi anpassa din hemsida så att besökare får ett professionellt intryck av ditt företag med hjälp av hemsidan. När du investerar i en hemsida, investerar du även i nya potentiella kunder, som den kan fånga upp. En professionell hemsidan bidrar till bättre synlighet och fler intresserade besökare på hemsidan, som i sin tur genererar fler affärer och gör att du ser bättre ut än konkurrenterna. En strukturerad hemsida får fler potentiella kunder att stanna och tar din verksamhet till nya höjder. Med en snygg och modern hemsida kommer du snabbt kunna se resultat på din investering.

Kontakta oss så bygger vi din hemsida

Vi hjälper dig bygga en professionell och modern hemsida. Kontakta oss redan idag för mer information eller ett prisförslag!

Bygg hemsida

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc

Vår process när vi bygger din hemsida

talk

Uppstart

Vi bokar in ett möte med dig, där vi går igenom dina önskemål och hur processen kommer att gå till när vi bygger din hemsida. Många gånger tror våra kunder att dem behöver mer på deras hemsidan än vad som i själva verket är relevant. Mottot ”Less is more” är något vi utgår ifrån när vi bygger hemsidor, för en stilren design och lättnavigation. Således är det bra att vi tillsammans går igenom målet med din hemsida och våra designers ger även rekommendationer, för hur vi ska lyckas med en bra hemsida. Därefter görs en sammanställning av allt vi kommit överens om och vårt arbete påbörjas. Har du vår SEO-tjänst i ditt paket, kommer även våra specialister att ta fram sökmotoroptimerade texter, som är relevanta för de tjänster ditt företag erbjuder.

target

Skapandet

Det första steget när vi bygger en hemsida, är att vi tar fram ett förslag, något vi även kallar mockup. I vårt förslag tar vi fram en startsida och en undersida, där vi lägger till bland annat bild, text och kontaktuppgifter. När det är klart, skickar vi det till dig så att du får titta igenom förslaget och vi inväntar ett godkännande av dig. När vi får det, är nästa steg att bygga hemsidan i sin helhet, i WordPress. Därefter skickar vi det färdiga resultatet dig för ett ytterligare godkännande innan vi lanserar hemsidan online.

graph

Underhåll och rekommendationer

Efter att hemsidan har lanserats, följer vi upp med dig och ser till så att du är nöjd samt att allt fungerar som det ska. Vi har kontinuerlig uppsikt på hemsidan och underhåller säkerheten i servern. Vid eventuella tillägg eller ändringar på hemsidan, erbjuder vi en direktkontakt till vår support.

Vårt arbete med dig tar inte slut när hemsidan är lanserad, utan vårt mål är att se till ditt företags bästa. Därför håller vi kontinuerlig kontakt i form av rekommendationer om hur du ska kunna optimera din verksamhet, med hjälp av din hemsida.

symbol