Display annonsering

Display annonsering

Google Display annons skapad för Atria.

Genom display-annonsering kan ni som företag på ett smidigt och effektivt sätt nå ut till rätt personer genom det visuella kommunikationssättet. Vi på Mortensen Media skapar bildannonser utifrån en stark koppling mellan mål och design, där ni är delaktiga i processen från start till färdig bildannons. Annonserna kommer att visas på bland annat nyhetssidor, Google samt hemsidor där det finns dedikerat utrymme för annonser. Vi skapar annonserna i Google Ads, där vi även kan mäta vilka olika resultat, annonserna ger. Detta är ett bra sätt för att mäta hur företaget utvecklas utefter vad annonserna ger för resultat.

Hur fungerar display-annonserings processen?

En display-annonsering fungerar på så sätt att ni endast betalar när någon klickar på er annons. En annons kan ligga synlig på sidor utan kostnad och beroende på vilken budget ni som företag väljer att ha så kommer annonsen vara synlig utefter det. Annonsen kommer inte att visas efter att maxbudgeten är nådd för den dagen, ju högre budget ni väljer desto oftare visas er display-annons. Vi är experter inom display-annonsering och jobbar dagligen med att optimera, budgetera och nå era mål.

Kontakta oss för mer information gällande Display annonsering.

Vi skapar alltid flera olika storlekar för annonser så att de får synlighet på så många plattformar som möjligt.

Har du frågor? Kontakta oss direkt.

GRÄNSLÖST SAMARBETE / GRÆNSELØST SAMARBEJDE

Vi är en byrå där vi jobbar lokalt såväl som internationellt med personlig kontakt med våra kunder. Ett gränslöst samarbete.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få massa goda råd, tips samt trix om hur du uppnår succé inom den digitala djungeln!