Display annonsering

google
N

Annonsera kostnadseffektivt
Få stor räckvidd till en låg kostnad

N

Google Partners
Certifierade Google Partners inom display annonsering

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Nå rätt personer med display annonsering

Genom display-annonsering kan ditt företag på ett smidigt och effektivt sätt, nå ut till rätt personer genom det visuella kommunikationssättet. Vi på Mortensen Media skapar stilla eller rörliga bildannonser utifrån en koppling mellan mål och design, där du är delaktiga i processen från start till färdig annons. Display annonserna visas på bland annat nyhetssidor och hemsidor där det finns dedikerat utrymme för annonser. Vårt kreativa produktionsteam skapar annonserna, när annonserna är klara publiceras dem online via Google Ads. Där kan vi även mäta vilka resultat, display annonserna ger. Detta är ett bra sätt att se hur företagets mål uppnås utefter vad annonserna ger för resultat.

Hur fungerar display annonsering?

Displayannonsering är kort sagt ett samlingsnamn för alla digitala annonser som visas tillsammans med annat innehåll på hemsidor eller i mobilapplikationer. Genom att annonsera smart med display kan vi ställa in att du enbart betala när någon klickar på din annons. Dina annonser kommer att vara synlig utefter budgeten du väljer att investera. Då display annonsering generellt sätt är ett mycket  kostnadseffektiv kanal att marknadsföra sig på, krävs det inte att du investerar mycket för att få stor räckvidd på din annons. Vi fördelar budgetar så att dina display annonser är synliga och levererar.

Certifierade inom Google display annonsering

Display annonsering ska löna sig och för att garantera detta ska uppsättning av annonser och konto, ske på ett korrekt sätt. Vi är certifierade Google-partners inom display annonsering och med hjälp av snygg design och informativt innehåll, levererar vi resultat. Vi på Mortensen Media arbetar ständigt med att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår långa erfarenhet kan specialisterna vägleda och tipsa om hur du kan komma lång med din display annonsering. Investera kostnadseffektivt och märk snabbt resultat.

Varför ska du välja display annonsering med oss

Personliga specialister

Vi värnar om en nära kundkontakt. Hos oss får du en personlig specialist som skapar, håller koll, optimerar och rapporterar din display annonsering, för ett mer effektivt resultat. Vi utser alltid en personlig specialist, som arbetar med dig och ditt företag hela vägen. Detta för att vi anser att en nära kundkontakt förbättrar arbetet och förtroendet. Med en nära relation och hög tillgänglighet kan du alltid känna att dina frågor, tankar och idéer når fram till rätt person.

Resultat

Med rätt hjälp kan du nå din potentiella målgrupp på ett effektivt och lönsamt sätt. Det ska inte bara komplicerat att marknadsföra och därför ser vi alltid till att du får den hjälp du behöver. Vi tar fram annonser som genererar resultat, utifrån de tjänster och produkter ditt företag erbjuder. Display annonser bidrar till stor spridning runt om på internet och ditt varumärke sprids snabbt och enkelt. Det leder i sin tur till att du får bättre synlighet än dina konkurrenter. Med rätt utformad display annonsering kommer du snabbt kunna se resultat på din investering.

Kontakta oss för display annonsering

Vill du veta mer om display annonsering? Kontakta oss redan idag. Du kan även be om ett prisförslag.

Display annonsering

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc

Processen vid display annonsering

talk

Uppstart 

Du och en specialist går tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar, vid ett uppstartssamtal. Din personliga specialist lägger fram rekommendationer och gemensamt fattar ni ett beslut kring hur din Google display annonsering ska utformas. Har du till exempel önskemål kring budskap eller kampanjer, tar vi med oss dem när vi ska utforma annonserna. Vi bakar ihop samtliga tankar och idéer och tar fram rörliga eller stilla förslag med bild och text så att dina annonser når ut med rätt budskap.

target

Optimering 

Arbetet fortsätter efter att annonserna är godkända och online via Google ads. För att vara säkra på att dina annonser fungerar, syns och driver trafik görs en ständig optimering av dina display annonser. Vi ser över sökord, placeringar, budskap och målgrupper i kampanjerna. Detta är en viktig del i arbetet mot dina mål med display annonsering.

graph

Rapportering och uppföljning 

Rapportering är en viktig del för oss och vi ser ett stort värde i det. Vi vill att du som kund alltid ska känna att du är uppdaterad och följer ditt företags resa mot dina mål. Du och din personliga specialist går igenom din rapport månadsvis, du får en genomgång på resultaten av display annonserna, om några ändringar krävs och rekommendationer. För oss är det viktigt att du vet vad du har investerat dina pengar i och varför det är viktigt att fortsätta med marknadsföring. Vi avsätter tid för dina frågor, synpunkter och diskussioner för att komma fram till gemensamma beslut kring din display annonsering. Vi värdesätter en nära kundkontakt och allt sker direkt med din personliga specialist, som sköter dina annonser.

symbol