SEO – Sökmotoroptimering

googleseo
N

Få bättre synlighet på Google
Klättra förbi dina konkurrenter med SEO

N

Få relevanta besök
Nå ut till dina kunder i rätt ögonblick med SEO

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Öka din digitala närvaro

Syns du på Googles sökresultat? Syns du inte så finns du inte!
Har man en verksamhet, bör man fokusera på att sökmotoroptimera för att inte gå miste om potentiella affärer och kunder. Sökmotoroptimering, eller Serch Engine Optimization som det heter på engelska, handlar om att optimera en hemsida för att maximera synlighet, vilket är en viktig byggsten i ett företag. Vi på Mortensen Media har lång erfarenhet och bred kompetens inom just sökmotoroptimering. Med relevanta sökord, kan vi fånga upp kunder som söker efter dina tjänster på Google. Vi leder kunderna till din hemsida, där de får den information de behöver. En tydlig landningssida, anpassad efter sökord, ökar konverteringsgraden och höjer chansen till fler kunder.

Sökmotoroptimering i teorin

I teorin handlar sökmotoroptimering om att Google ska kunna läsa av och indexera texter som finns på din hemsida. För att detta ska vara möjligt måste den vara SEO-anpassad, det vill säga att texten är sökmotoroptimerad och kan läsas av, av Google. För att få din hemsida högt rankad och synlig på Google bör texten vara optimerad utefter Googles egna riktlinjer och regler. Googles robotar, läser med jämna mellanrum av din hemsida och utifrån det, ser till att ge din hemsida synlighet på sökresultatet. Vilken ordning man blir rankad i, bestämmer Google utefter relevans och läsbarhet på hemsidan.

Låt vårt professionella team hjälpa dig att sökmotoroptimera din hemsida.

Specialister inom sökmotoroptimering

SEO är något vi jobbar med dagligen och vi rekommenderar att alla företag lägger in sökmotoroptimering i sina marknadsföringsstrategier. Vi jobbar alltid för att ditt företag ska hamna så högt upp som möjligt på Googles sökresultat. Vi jämför alltid konkurrenter och kan alltid se vilka sökord som kan vara relevanta för just ditt företag, i förhållande till konkurrenter och bransch. Med kontinuerliga utbildningar, håller vi i teamet oss uppdatera inom de senaste uppdateringarna och reglerna för sökmotoroptimering.

När du anlitar oss för sökmotoroptimering, sker alltid arbetet i samråd med dig för att nå bästa resultat.

Varför ska du välja sökmotoroptimering med oss?

Personliga specialister

Vi på Mortensen Media värnar om en nära kundkontakt. Du får en personlig specialist som skapar, håller koll, optimerar och rapporterar din SEO, för ett mer effektivt resultat. Då vi anser att en nära kundkontakt förbättrar SEO-arbetet ser vi till att utse en specialist som arbetar med ditt företag hela vägen. Med en nära relation och hög tillgänglighet kan du alltid känna att dina frågor, tankar och idéer når fram till rätt person. Med en nära relation och hög tillgänglighet kan du alltid känna att dina frågor, tankar och idéer når fram till rätt person.

Resultat

Vi ger dig rätt hjälp för att du ska ranka så högt som möjligt på Googles sökresultat, på ett mer effektivt sätt. Utifrån de tjänster och produkter som ditt företag erbjuder, kan vi nischa dina sökord för att göra SEO-texterna så relevanta som möjligt. På så sätt når du rätt kunder i rätt ögonblick. När du investerar i SEO, sparar du även pengar. Klicken bidrar till bättre synlighet på Google och relevanta besök av hemsidan, som i sin tur leder till bättre placeringar och synlighet än konkurrenterna. Med rätt utformade SEO-texter, kommer du snabbt kunna se resultat på din investering.

Kontakta oss för sökmotoroptimering

Vill du ha mer information om sökmotoroptimering eller kanske ha ett prisförslag? Vi skräddarsyr lösningar, anpassade för ditt företag. Kontakta oss redan idag!

SEO-sökmotoroptimering

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc

Vår process vid sökmotoroptimering

talk

Uppstart

Vid ett uppstartsmöte av sökmotoroptimering, lär vi känna dig och ditt företag. Vi går igenom dina frågor och funderingar, vilka visioner du har samt dina mål. Utifrån dina tjänster och produkter, tar du och en specialist tillsammans fram relevanta sökord, med hög sökvolym, för att få ett så bra resultat som möjligt. Specialisten utför därefter en sökordsanalys och en konkurrensanalys. På så sätt kan vi sätta upp mål för sökmotoroptimeringen. Därefter påbörjas det stora arbetet. Vi SEO-anpassar befintliga texter eller skriver helt nya, som möter Googles kriterier för sökmotoroptimering och som leder rätt kunder till din hemsida.

target

Optimering

Uppföljning av arbetet är en stor del av sökmotoroptimeringen. Det är viktigt att vi optimerar texterna, följer upp och kontinuerligt håller oss uppdaterade om Googles förändringar. Detta gör vi genom att hålla koll på resultaten, som sökmotoroptimeringen genererar och vilken placering vi får på Googles sökresultat. Vi optimerar SEO-texterna med jämna mellanrum för att hänga med i de snabba svängarna. Resultatet vi strävar efter är främst att synas, men också att fånga upp och driva in mer relevant trafik till hemsidan.

graph

Rapportering och uppföljning

Kontinuerligt bokar vi in möten med dig, där vi går igenom och rapporterar resultat. Vi tittar bland annat på vilken placering sökordens landningssidor rankar, vilka sökord som behöver förbättras samt vad vi kan göra härnäst. För oss är det viktigt att du som kund är uppdaterad och är med på resan mot att uppnå våra utsatta mål med sökmotoroptimeringen. Våra specialister avsätter därför alltid tid för frågor, synpunkter och diskussioner så att ni gemensamt kan komma fram till gemensamma beslut. Vi värdesätter en nära kundkontakt och allt sker direkt med din personliga specialist, som sköter optimeringen av dina landningssidor.

symbol