Instagram annonsering

Är du där dina kunder är?

Annonsera via Instagram och nå ut till fler personer 

År 2018 var Instagram den största sociala kanalen i Sverige och världen. Med det sagt är Instagram-annonsering en av de starkaste marknadsföringskanalerna för att nå ut till en stor mängd användare. Ni som företag kan nå ut till både nya och befintliga kunder via det visuella språket, vilket är ett bra kommunikationssätt för att väcka intresse för rätt personer. En Instagram-annonsering kan visas både i flödet och på storys, eller på båda ställen beroende på vilket ni önskar.

Skräddarsydd Instagram-annonsering 

För oss är det viktigt att de Instagram-annonser vi skapar för er som kunder stämmer överens med den vision företaget har och att budskapet ni vill nå ut med är tydligt. Vi skräddarsyr er Instagram-annonsering utefter de mål vi sätter upp tillsammans  och utefter den rätta målgruppen. För att nå ut till rätt användare kan publiceringsstrategier vara en viktig del att tänka på vid annonsering, exempelvis att publicera annonsen vid rätt tidpunkt och tillfälle samt att annonsen når ut till rätt personer. Vi utvecklar en varumärkeskännedom för ditt företag genom att anpassa annonseringen så att det blir korrekt och tydligt publicerat.

Kontakta oss för mer information gällande Instagram annonsering.

Har du frågor? Kontakta oss direkt.

GRÄNSLÖST SAMARBETE / GRÆNSELØST SAMARBEJDE

Vi är en byrå där vi jobbar lokalt såväl som internationellt med personlig kontakt med våra kunder. Ett gränslöst samarbete.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få massa goda råd, tips samt trix om hur du uppnår succé inom den digitala djungeln!