Google annonsering

N

Certifierade partners
Specialister inom Google annonsering

N

Google partner
Utbildade och erfarna specialister i flera branscher

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Google annonsering – Nå ut till fler kunder

Med hjälp av Google annonsering kan du enklare få kunder att hitta ditt företag, som är intresserade av de tjänster du erbjuder. Med Google annonsering kan du nå ut till flera miljoner människor varje dag, då Google är den största och mest använda sökmotorn på nätet. Med hjälp av relevanta sökord och målgrupper, kan vi fånga upp kunder, som söker på Google efter dina tjänster och leda dem till rätt information på hemsidan. Verktyget vi använder oss av när vi arbetar med Google annonsering, är Google ads. Via Google ads kan vi hantera videoannonsering, displayannonsering, remarketingannonsering och sökannonsering.

Oavsett om du vill nå kunder lokalt eller globalt, är Google annonsering rätt kanal. Vi gör det möjligt för dig att nå din målgrupp runt kvarteret, staden, länet, landet eller världen. Google annonsering är ett kostnadseffektivt sätt att annonsera på, då du enbart betalar när en potentiell kund klickar på dina annonser.

Certifierade partners inom Google annonsering 

För att det ska löna sig att investera i Google annonsering, ska uppsättning av konto och annonser, ske på ett korrekt sätt. Vårt marknadsteam har stenkoll på Google annonsering, är certifierade Google-partners, utbildade och erfarna av olika branscher på marknaden. Vårt team arbetar ständigt med att överträffa våra kunders förväntningar och mål. Med vår långa erfarenhet, vägleder och tipsar våra specialister dig om hur du kan komma långt med Google annonsering genom att investera rätt.

Kreativt team inom Google annonsering

Vi är ett glatt och kreativt team på Mortensen Media. Ett samarbete mellan marknads- och designteamet, ger oss möjlighet att kunna erbjuda det allra bästa till våra kunder. Medan kreativiteten flödar hos designteamet, gör marknadsteamet det möjligt för annonserna att fungera. Vi genererar inte enbart trafik till hemsidan via textannonser anpassade efter specifika sökord, utan även bildannonser för display- och remarketingannonsering. Vi skapar både rörliga samt stilla bildannonser med kreativ och unik design, som får ditt företag att sticka ut från konkurrenterna.

Med kontinuerliga utbildningar håller sig teamet uppdaterade inom de senaste funktionerna, reglerna och förändringar.

Varför ska du välja Google annonsering med oss

Personliga specialister

Vi på Mortensen Media värnar om en nära kundkontakt. Du får en personlig specialist som skapar annonser samt konton, håller koll, optimerar och rapporterar din Google annonsering, för ett mer effektivt resultat. Då vi anser att en nära kundkontakt förbättrar arbetet, ser vi alltid till att utse en specialist som arbetar med ditt företag hela vägen. Med en nära relation och hög tillgänglighet kan du alltid känna att dina frågor, tankar och idéer når fram till rätt person.

Resultat

Vi ger dig rätt hjälp för att du ska nå din potentiella målgrupp på ett mer effektivt sätt. Utifrån de tjänster och produkter som ditt företag erbjuder, kan vi nischa dina sökord så att kunder hittar just ditt företag. När du investerar i klick sparar du även pengar. Klicken bidrar till bättre synlighet och relevanta besök av hemsidan, som i sin tur gör att du får bättre synlighet än konkurrenterna. Strukturerade kampanjer och annonser ökar kännedomen av ditt varumärke, vilket gör att din försäljning tas till nya höjder. Med rätt utformad Google annonsering kommer du snabbt kunna se resultat på din investering.

Kontakta oss för Google annonsering

Vill du veta mer om Google annonsering eller vill du ha ett prisförslag? Kontakta oss idag så ser vi till att du får den information du behöver.

Några av våra kunder

Våra processer vid Google annonsering

Uppstart

Vid en uppstart går du och en specialist igenom dina önskemål och förväntningar. Utifrån rekommendationer från din personliga specialist, fattar ni ett gemensamt beslut kring grunden för att Google annonseringen ska fungera. Har du till exempel önskemål om sökord, tar vi dem med oss när vi gör vår sökordsanalys. Vi lägger till våra idéer och väljer sedan tillsammans ut de mest relevanta sökorden, med stor sökvolym, för just ditt företag. Därefter påbörjas arbetet i att skapa kampanjer, som ska leda trafik till din hemsida och generera leads.

Optimering

När annonserna är gjorda, fortsätter specialisternas arbete. För att försäkra synlighet, trafik och ROI görs en ständig optimering av dina Google annonserna. Den löpande optimeringen, som vi utför, innefattar bland annat eventuella förändringar i kampanjer, annonser och även i sökorden. Detta är en viktig del i arbetet mot dina mål med Google annonseringen.

Rapportering och uppföljning

När Google annonseringen är igång och börjar generera trafik samt konverteringar, sätts även en rapport igång. Vi vill att du som kund ska vara uppdaterad och följa ditt företags resa mot ditt mål. Tillsammans med din personliga specialist får du en genomgång av rapporten månadsvis, där ni bland annat går igenom resultat av annonserna och rekommendationer. För oss är det viktigt att du som kund vet vad du har investerat dina pengar i och varför du ska fortsätta, vad din investering har gett för resultat och vad vi ska göra i nästa steg. Vi avsätter tid för dina frågor, synpunkter och diskussioner för att komma fram till gemensamma beslut kring din Google annonsering. Vi värdesätter en nära kundkontakt och allt sker direkt med din personliga specialist, som sköter dina annonser.

GRÄNSLÖST SAMARBETE / GRÆNSELØST SAMARBEJDE

Vi är en byrå där vi jobbar lokalt såväl som internationellt med personlig kontakt med våra kunder. Ett gränslöst samarbete.