Online annonsering

onlineannonsering
N

Mätbara resultat
Se enkelt vilka avkastningar dina investeringar ger dig

N

Nå din målgrupp
Nå din målgrupp på rätt plats vid rätt tidpunkt

N

Personlig specialist
Kontinuerlig kontakt med din personliga specialist

Online annonsering efter dina önskemål

För att ditt varumärke ska spridas och få en bredare varumärkeskännedom är online annonsering ett effektivt sätt att marknadsföra sig på. Med online annonsering syns du för potentiella kunder som söker efter tjänster, ditt företag erbjuder. En annons som visas online fångar rätt uppmärksamhet, om den är skapad på ett korrekt sätt. Detta genererar i sin tur både nya kunder och ökar ditt företags ROI.

Vilka kanaler ger mest effekt för online annonsering?

En annons kan vara uppbyggd på flera olika sätt. Vi lyssnar på dina önskemål och utformar därefter annonser som möter dina förväntningar, men som framförallt leder till att den blir lönsam för dig. För att online annonsering ska ge ett bra resultat, är det viktigt att veta i vilka kanaler man ska synas på och vilka kanaler som ger mest effekt. Vi på Mortensen Media utför en analys av ditt företag och med hjälp av information vi får av dig, kan vi estimera var din målgrupp befinner sig. Utifrån det kan ta fram en marknadsstrategi, unikt anpassad efter ditt företag och målgrupp.

Vi kan online annonsering 

Med vår långa erfarenhet och breda kunskap, kan vi garantera att vi vet hur man tar fram effektiva annonser. När du väljer att låta oss hjälpa dig med online annonsering, kommer vi att ta fram annonser, som skapar ett mervärde. Utefter dina önskemål och våra tips, kan vi tillsammans välja vilken stil samt design samt budskap, annonserna ska ha. För att skapa en igenkänning, är det viktigt att din företagsprofil stämmer överens med designen i annonserna. Detta för att skapa en röd tråd genom hela din online marknadsföring. Våra kreativa designers utformar annonserna och under tiden skapar våra online specialister informativa annonstexter, anpassade efter de olika kanalerna. Under hela processen, har din personliga specialist, stenkoll på statistik, optimering av annonser samt rapporterar resultat till dig.

Tjänster för online annonsering:

Kontakta oss för online annonsering

Vill du veta mer om online annonsering? Kontakta oss redan idag!

Några av våra kunder

akkafrakt
kajkanten
rormontoren
söderåsenmurochkakel
tettesmc
symbol