Framgångsrik kampanj med smarta displayannonser

Smart displayannonsering – Betala enbart för annonser som driver resultat!

Vill du inte betala för onödiga klick på Google? Då är Google ads smarta displayannonser det perfekta valet för dig. Med Googles smarta displayannonser når du ut till de kunder som mest sannolikt konverterar när de ser dina annonser.

En framgångsrik kampanj

Med smart displayannonsering kan vi enkelt välja att endast betala för de klick kunder gör, som leder till konverteringar på hemsidan. För bra för att vara sant? Det är verkligen sant! Smart display kan vara det enklaste sättet att bredda din kundbas samtidigt som det genererar fler konverteringar. Annonserna följer dina kunders beteende, från att de har visat intresse till att de är redo att ta kontakt. Dock behöver man nå vissa kriterier för att kunna nyttja smart displayannonsering. Vi hjälper dig se över ditt Google ads konto och att lägga upp en strategi.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

 

symbol