Smarta displayannonser

Smarta displayannonsering är en enkel och intelligent lösning för att hantera de komplexa variablerna inom displayannonsering.

Smarta displaykampanjer i Display-nätverket kombinerar tre optimeringstekniker och förenklar arbetet med att ställa in inriktning, bud och skapa annonser:

  • Automatisk budgivning: Buden optimeras utifrån hur troligt det är att de leder till konvertering vid varje enskild annonsauktion, så att du får största möjliga värde av annonseringen.
  • Automatisk inriktning: Inriktningen optimeras under tiden som kampanjen körs så att annonserna visas där de ger bäst resultat för de personer som mest sannolikt kommer att konvertera.
  • Automatisk annonsgenerering: Annonserna skapas automatiskt utifrån de byggstenar du tillhandahåller, som rubriker, beskrivningar, logotyper och bilder.

Fördelar med smart displayannonsering

Vi skapar snabbt och enkelt en framgångsrik kampanj. Vi tar tillsammans med dig fram byggstenarna till dina annonser, som rubriker, bilder och logotyper. Därefter sköter vi hela kampanjen för att leverera så bra resultat som möjligt.

Smartare, inte svårare. Din kampanj väljer automatiskt den bästa kombinationen av tillgångar så att du får bästa möjliga resultat.

Hitta de personer som ger dig bäst resultat. Nå de personer som mest sannolikt konverterar och generera så många konverteringar som möjligt för ditt bud.

Smarta displaykampanjer kan vara ett bra val för dig om

  • du vill hitta fler kunder utanför dina manuellt inriktade kampanjer
  • du vill ha ett nytt och effektivt sätt att spåra resultat
  • du har begränsat din annonsering i Display-nätverket till remarketing men vill nå människor tidigare under köpprocessen
  • du inte har använt annonsering i Display-nätverket tidigare och vill ha en snabb och mycket lönsam kampanj.

Betala för konverteringar

Kvalificerade kandidater kan välja att betala för konverteringar i stället för klick i smarta displaykampanjer som använder budgivning med Mål-CPA. Vi hjälper dig att se över ditt Google ads konto och ser till att du når kriterierna.

symbol