Motion design som säljande koncept

Vad är motion design?

Motion design kan enklast förklaras som animation av bilder och text i kombination med ljud och video. Det vissa fall har motion design används för att skapa hela reklamfilmer utifrån endast en bild.

Från rörligt till såld produkt

Det har om och om igen bevisats att rörliga annonser skapar fler intryck. I flera studier är det allt mellan 1 och 1,5 gånger fler som klickar på rörliga annonser gentemot stilla annonser. Fler klick leder till fler potentiella kunder så det lönar sig att satsa på animerat eller färdig video. Motion design ger även en större möjlighet att nå ut med ditt budskap och i en uppsjö av vanliga/stilla annonser, sticker ditt företag ut från mängden.

Hur vi jobbar med dig för att skapa

Vi på Mortensen Media förstår vikten av att göra det så enkelt och smidigt för dig som möjligt. Utifrån de resurser du har, designar vi upp rörliga annonser som passar din verksamhet. Med endast en bild och musik, har vi skapat flertalet rörliga annonser för företag av alla storlekar. Det ska inte behöva vara krångligt för att det ska vara rörligt, synligt och säljande.

Vill du se vad vi kan hjälpa dig med?

 

symbol