Hjälp! Min hemsida laddar inte

Hjälp! Min hemsida laddar inte.

Är du trött på hemsidornas långa laddningstid? Har du också valt bort ett eventuellt köp på grund av att produktsidan tog någon extra sekund att ladda klart? Om inte, så har du bara inte tänkt på det!

En dålig internetmottagning kan vi på Mortensen media inte göra något åt än, men tills dess kan vi hjälpa er skapa så bra förutsättningar som möjligt för att korta ner laddningstiden på våra kunders hemsidor.

Laddningstiden påverkas av en hel del faktorer. För att enkelt identifiera de digitala tjuvarna som stjäl tid kan vi dela upp det hela i tre delar.

  • Laddningstider på baksidan
  • Laddningstider på framsidan.
  • Laddningstider som halkar efter på grund av utveckling
Himmel
Laddningstiden på framsidan handlar om det du ser och vad det innehåller. Begreppet ”Less is More” uppmärksammas allt mer inom hemsidesdesign och hur arbetet kring sökmotoroptimeringen utvecklas. Där det uttjatade ordet relevans bör styra innehållet och tillsammans med en kunskap om komprimering samt placering av innehåll. Laddningstider som halkar efter på grund av utveckling är också värt att nämna. Tekniken utvecklas snabbt och för att ha en kunskaps ledande position inom den ser vi till att hålla oss själva såväl som våra produkter i framkanten. Går det inte framåt så står det still. Tveka inte att höra av er för att upptäcka vad vi kan göra för just ert företag!
symbol