Finns det outforskade spår i ert varumärkesbyggande?

Beroende på vad det är du marknadsför så finns det olika vägar att välja mellan när det gäller din annonsering. I vissa fall fungerar det att använda sig av informativa budskap för att lyfta fram specifika egenskaper hos en produkt eller tjänst. Du kanske säljer en jacka som är den bästa på marknaden när det kommer till vattenavvisande egenskaper? Eller tillhandahåller en spik som håller länge utan att rosta?

I många fall kan det vara mer gynnsamt att bestämma sig för att gå med en annan riktning när det gäller varumärket. Är din vindjacka något för sportfiskaren? Används spiken endast av professionella i branschen?

Budskapsstrategier

Det går även att hitta och knyta an associationer vars förbindelse står ännu längre från själva produkten eller tjänsten. Till exempel ett mobiloperatörbolag som i sin marknadsföring säljer in ett fungerande familjeliv eller ett skovarumärke som representerar en skateboard-livsstil.

Såklart är det inte alltid uppenbart vilken väg du ska ta. Vår byrå fixar allt från planering till framtagning av väl genomtänkt varumärkesstrategi.  Vi hjälper dig att hitta rätt!

symbol