Skapa interaktivt innehåll på Instagram Reels

Instagram Reels är en perfekt källa att hämta värdefull kundinformation från. Plattformens kontinuerliga utveckling gör det möjligt för dig att använda fler sätt att samla in information på. En av de mest populära metoderna är genom att skapa innehåll som målgruppen kan interagera med.

Nedan har vi listat tre av de mest effektiva sätten att generera interaktivt innehåll på Instagram Reels. Vill du få hjälp att utforma material för Instagram Reels?

Pin

Svävande ord och dekaler
Att fästa svävande ord och stickers i en inspelad video är ett bra sätt att markera olika saker du vill uppmärksamma tittaren om.

röstning

Omröstning och quiz
För att veta om din uppfattning av målgruppen verkligen stämmer kan du skapa en omröstning eller frågesport. Dina följare har då chansen att ge dig gedigna svar på frågan du ställer. Informationen kan sen användas i din marknadsföringsstrategi.

Countdown

Nedräkningsdekal
Har du en kommande produktlansering eller evenemang som kunderna ska uppmärksamma lite extra kan du använda dig av en nedräkningsdekal. Dina följare kan även välja att bli påminda när nedräkningen är över och delta i firandet.

Vill du få skräddarsydd Instagram strategi för din verksamhet?

symbol