Engholmene

Engholmene är de sex bästa bebodda öarna i Enghave Brygge med en plats som ligger nära centrum och första raden till hamnen.

Den banbrytande kanalbyn är en liten ö som ligger mitt i Köpenhamn. Öarna är omgivna av breda kanaler med havsvatten från hamnen, vilket ger en total närkontakt med vattnet. Varje ö är sin egen, men fortfarande fast förankrad via mysiga broar och vackra promenader runt kajen.

Varje ö är sin egen, men fortfarande fast förankrad via mysiga broar och vackra promenader runt kajen. Vi har ansvarat för marknadsföringen av Kærholm, Myrholm, Lyngholm, Tangholm och inte minst Sivholm – The Private Island, de alla är helt unika öar på Engholmene.

01

Hemsida

web (1)

Hemsida

Hemsidan ger en enkel översikt av hela området och våra landningssidor ger möjligheten att se de olika lägenheterna och radhusen samt tiderna för öppet hus.

Gå till hemsidan

03

Social medier

FACEE2

Facebook

Engholmene har en massiv närvaro på Facebook som garanterar att människor kommer till öppet hus på pågende projekt.

Se deras Facebook-profil

 

kaffe
Linkdinn

LinkedIn

LinkedIn och lägenheter? Många väljer att leva relativt nära sin arbetsplats, därför kan det vara relevant att marknadsföra mot de olika arbetsplatserna som finns i närheten av Engholmene.

Gå till LinkedIn

en-instagram

Instagram

Med över 400 miljoner användare över hela världen och 25% av den danska befolkningen gör att Instagram är en av de kanaler man inte längre kan ignorera.

Se Engholmenes Instagram-profil

 

04

Display

borsen-engholmene

Display

Det finns många olika displaylösningar, men den absoluta fördelen med display annonsering är att du enbart betalar för de kunder som ser din annons, tycker den är intressant och klickar sig vidare in till hemsidan. Med andra ord är det en billig och effektiv kanal för varumärkesspridning.

05

Nyhetsbrev & Automation

NYHEDSBREVE

Nyhetsbrev & Automation

Engholmene skickar kontenuelrigt status på konstruktion, nyheter samt insipirerande artiklar om närområdet. De har dessutom ett automationsflöde som skapats och automatiskt skickar ut välkomstbrev till nya medlemmar.

06

Analys, annonsering & tracking

analys-living

Analys, synlighet & tracking

Google är och förblir den föredragna kanalen där personer söker efter varor eller tjänster på nätet. Kombinationen av SEO (sökmotorsoptimering) och Google Ads innebär att potentiella kunder ständigt kommer in på hemsidan. I vårt pågående arbete analyserar och spårar vi den trafik så att vi konstant kan skapa fler konverteringar.

symbol