Living Art

Living Art har mer än 30 års erfarenhet av att leverera hållbara gardinlösningar till privatpersoner, företag och offentlig verksamhet, detta gör dem till ledande i branschen.

Living Art har det senaste i design och funktionalitet för både privata hem och arbetsplatser. Vi har via vår mediaplan

fokuserat på en cross media lösning som säkerställer att det kommuniceras individuellt till privat personer, företag och den offentliga sektorn.

01

Hemsida

hemsida-livingart

Hemsida

Vi har designat och utvecklat en hemsida för Living Art, som tydligt visar att de arbetar med produkter av hög kvalitet. De är experter på gardiner, markiser, solskydd, akustiska lösningar etc. Sidan är uppdelad i tre sektioner privat personer, företag och offentliga sektorn.

02

Typsnitt och färger

Branding och rebranding

Vi har sammanställt en brandbook med allt från förslag till logotyp, primära och sekundära färger samt primära och sekundära teckensnitt och bilder som garanterar en stilren kommunikation.

03

Sociala medier

mockup-two

Facebook

Kommunikationen på sociala medier är viktig, eftersom det är möjligt att vända sig specifikt till den målgrupp av potentiella kunder som är intresserade av produkterna Living Art levererar.

Se deras facebook-profil  

 

kaffe
qwd

LinkedIn

Living Art levererar lösningar till både företag och offentliga sektorn, därför är en media kanal som LinkedIn ett mycket relevant verktyg. Man kan precis som på facebook kommunicera genom företagets LinkedIn sida och annonsera till relevanta målgrupper.

Besök Living Arts LinkedIn-sida

njfd

Instagram

Med över 400 miljoner användare över hela världen och 25% av den danska befolkningen, gör att Instagram är en av de kanaler man inte längre kan ignorera.

Se Living Arts Instagram-profil

 

04

Display

display-livingart

Display

Det finns en del olika displaylösningar, men den absoluta fördelen med display annonsering är att du enbart betalar för de kunder som ser din annons, tycker den är intressant och klickar sig vidare in till hemsidan. Med andra ord är det en billig och effektiv kanal för varumärkesspridning.

05

Nyhetsbrev & Automation

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev & Automation

Living Art skickar löpande ut nyhetsbrev till sina följare som är intresserade av de nyaste trenderna, design och funktionaliteter. Dessutom har ett automationsflöde skapats, som automatiskt skickar ut välkomstbrev till nya medlemmar.

06

Analys, annonsering & tracking

analys-living

Analys, synlighet & tracking

Google är och förblir den föredragna kanalen där personer söker efter varor eller tjänster på nätet. Kombinationen av SEO (sökmotorsoptimering) och Google Ads innebär att potentiella kunder ständigt kommer in på hemsidan. I vårt pågående arbete analyserar och spårar vi den trafik så att vi konstant kan skapa fler konverteringar.

symbol