Takläggare Mortensenmedia Media

Förverkliga dina takdrömmar

Det är många komponenter som ska uppfyllas när  man ska upp i en högre höjd när ett nytt tak ska anläggas eller ett äldre, slitet tak ska renoveras. Därför är det viktigt att du väljer professionella hantverkare så du inte riskerar förseningar, defekter och brister i bygget som i slutändan kan stå dig dyrt. På hantverksfirman Mortensen Media är vi experter på att nå nya höjder, och vi har hjälpt många kunder med att förverkliga sina byggdrömmar i till exempel Malmö, Halmstad och Göteborg. Vi ser fram emot att förverkliga din dröm!

 

turstpilot-1-se
turstpilot-2-se
turstpilot-3-se

Varför ska du välja oss?

Vi har över 15 års erfarenhet av byggnation och renovering av tak – vi har även utökade kompetenser, tekniker och processer. Vår personal är professionell och utbildad, med andra ord kan du lita på att vi kan vår sak. Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig nöjda, av den anledningen ger vi alltid 110% inför varje uppdrag. Vi genomför uppgiften lika utförligt som om den skulle vara för vår egen verksamhet. Detta gör vi för att du som kund alltid ska känna dig nöjd med slutresultatet.

Vilken typ av tak ska man välja?

Det finns många taktyper att välja mellan, var och en ger sitt eget uttryck åt byggnaden. Se de populäraste typerna av nya tak nedan och läs om dess för och nackdelar.

 

Eternit

Skifer

Beton

Vill du ha offert eller prata med några av våra takspecialister?

[caldera_form id=”CF619366e6e6a52″]

Vi är medlemmar av

tib
id06
svenskt-certifiring

Välj kvalitet –  kontakta oss idag

Du kan kontakt oss på antingen +46 (0) 40 43 43 88 eller i formulret nedan.