Facebook Annonsering

Hitta nya kunder på Facebook!

Facebook är en av de största sociala medierna med tillgång till en stor mängd data, där vi har möjlighet att nå ut med ditt budskap till en stor målgrupp. Priset på facebook-annonsering har ökat de senaste åren men ligger fortfarande i underkant i jämförelse med andra online-kanaler. Vi är Facebook Partner och om du har några frågor är du välkommen att kontakta en av våra specialister

Läs merKontakta oss
facebook

Facebook retargeting

Intelligent marknadsföring!

När vi analyserat inköpsmönster är det uppenbart att det är få personer som köper eller beställer något första gången de är inne på en hemsida.

Med Facebook retargeting har du möjlighet att nå de besökare som har varit inne på din hemsida eller webbshop de senaste 180 dagarna.

Läs merKontakta oss
facebook-retargeting

LinkedIn annonsering

LinkedIn är en viktig SOME kanal!

Många glömmer LinkedIn när man tänker på marknadsföring genom sociala medier. Faktum är att på LinkedIn har du möjlighet att annonsera direkt till personer i relevanta branscher, eftersom det är världens största affärsrelaterade nätverk.

Läs merKontakta oss
linkedin-dark

Instagram annonsering

Är du där dina kunder är?

Instagram växer allt mer och har blivit en av de största och viktigaste kanalerna i sociala medier. Eftersom Instagram är en del av Facebook så har du precis samma möjligheter för marknadsföring.

Läs merKontakta oss
instagram-ljus

Display

Betala bara för de som klickar på din annons

Display annonsering är ett effektiv sätt att visa sig både lokalt, regionalt och internationellt. Annonserna visas på välkända nyhetsplatser och den omdelbara fördelen är att du får mycket gratis synlighet då du endast betalar för de som klickar på annonserna.

Läs merKontakta oss
google

Custom Intent

Har du konkurrenter?

Med Custom Intent så tillåter Google dig att köpa en målgrupp som redan är besökare på en konkurrents hemsida via Google.

Kontakta oss direkt
customintent-ljus

Remarketing

Gör du hit and run marknadsföring?

Alla dina kunder kontaktar dig inte första gången de besöker din webbplats, därför är remarketing ett effektivt sätt att visa annonser för de som tidigare besökt din webbplats. Köp- och beslutsprocessen är vanligtvis under en längre tidsperiod, så att ha med remarketing i sin marknadsföring är ett måste.

Läs merKontakta oss
remarketing-dark

Google Ads

Dedikerade Google Ads specialister

Våra Google Ads specialister hjälper dig med en av de största marknadsföringskanelerna online. Google Ads är fortfarande en av de mest effektiva kanalerna att marknadsföra dig på där ditt företag kan få en pålitlig, effektiv och 100% mätbar marknadsföring.

Läs merKontakta oss
ads-go-ljus

Ads RLSA

Vill du synas i sökresultaten?

Google Ads RSLA står för Remarketing Lists for Search Ads och innebär att din budstrategi kan öka eller minska beroende på hur mycket du vill betala för en kund som tidigare besökt din hemsida, när kunden gör en relaterad Google sökning.

Läs merKontakta oss
rsla-dark

SEO

SEO ökar din digitala närvaro!

Det har aldrig varit så hög konkurrens om att vara synlig på Google som nu. Med hjälp av SEO ökar du chansen för att synas i det organiska sökresultatet. Över 90% av alla sökningar startas idag på Google när de letar efter en produkt eller tjänst.

Läs merKontakta oss
seo-go-ljus

Automationflow

Välkomnar du dina följare?

Vi skapar design, text och gör tekniska inställningar, så när någon registrerar sig för ditt nyhetsbrev får de automatiskt en rad nyhetsbrev, som sammanställts i samarbete med er.

Kontakta oss direkt
automationflow

Nyhetsbrevs-lösningar

Nyhetsbrev fungerar!

Vi är en certifierad MailChimp Partner och hjälper ett stort antal kunder med design, text och tekniska lösningar av deras nyhetsbrev. Bra resultat kan uppnås med en professionell nyhetsbrevlösning.

Läs merKontakta oss
nyhetsbrev

Analys & tracking

När det inte går att mätas kan det inte användas!

 

Oavsett vilken typ av annonsering du använder är det viktigt att du även kan mäta effekten av det du gjort. Vi analyserar och spårar allt för våra kunder, vilket gör det möjligt för oss att ständigt optimera och effektivisera marknadsföringen för dig.

Läs merKontakta oss
analys

Hemsida

Webbdesigners med stora kompetenser

Våra duktiga webbdesigners uppfyller alla era önskemål när det kommer till funktionalitet och design. Att ha en bra representativ webbplats är inte längre ett val, det är en nödvändighet för att kunna konkurrera med andra.

Läs merKontakta oss
hemsida
symbol