Vi får bostäder sålda!

Vi är experter på att marknadsföra försäljningen av nyproducerade bostäder. Vi arbetar med byggherrar och fastighetsutvecklare av både mindre och större projekt med databaserad intelligent marknadsföring

Boka ett förutsättningslöst möte direkt

Marknadsföring av nyproducerade bostäder

Vårt kreativa team erbjuder er den kompetens som behövs för att göra ert projekt framgångsrikt på marknaden och nå ett utmärkt försäljningsresultat. Vi arbetar med byggherrar och fastighetsutvecklare av både mindre och större projekt.

N

Koncept

N

Visuell identitet

N

Databaserat intelligent marknadsföring

N

Annonseringskanaler

N

Isometri - Bostadsväljare

N

Visualiseringar

N

Automatisering

N

Analys & Rapportering

Se fler cases

Se fler cases

Vi får bostäder sålda!

Vi vill gärna rekommendera Mortensen Media för att alltid göra det bästa för kunden. Med deras utmärkta kompetens har de verkligen trimmat våra kanaler att hittas på de olika digitala kanaler. Att Mortensen Media dessutom har mycket trevlig och serviceminded personal som alltid blixtsnabbt ställer upp för dig som kund gör allt så smidigt och lättarbetat.

Stort tack till alla på Mortensen Media!

Lars Andersson

Norfrig Sverige AB

Vi får ett trevligt bemötande och även hjälp med sökordsplacering av Natasha som fixar och donar med det, av Joel placering av annonser på facebook. BRA JOBBAT.

Marika och Anna

Blandit, Hanson's Babyhörna

Mortensen Media är professionella, hjälpsamma och bryr sig om oss som kunder. Vi har fått möjligheten att utveckla vår verksamhet på digitala kanaler och, med hjälp av deras kunskap, utökat vår kundkrets. Vi får tydliga genomgångar av statistik, rådgivning och hjälp med kreativt tänkande kring annonsering.

Annika Nilsson

Ställningsbyggarna i Skåne AB

Intresserad? Låt oss ta en kaffé.

GRÄNSLÖST SAMARBETE / GRÆNSELØST SAMARBEJDE

Vi är en byrå där vi jobbar lokalt såväl som internationellt med personlig kontakt med våra kunder. Ett gränslöst samarbete.