En 360° tjänst kring property- och place branding för bostadsutvecklare.

Image 1
Image 2
Image 5
Image 3
Image 4

Se fler vi har jobbat med

Det kan vara svårt att synas ut mot kunderna med nya byggnadsprojekt. Därför har vi skapat en fulländad lösning som fastställer er position på marknaden.

Vårt team kan hjälpa er med att ta fram allt från lönsam strategi till tilltalande koncept.

bild-1

Engholmene, Danmark

bild-2

Kajkanten, Sverige

Vad vi gör för er

Tillsammans bygger vi en brygga med genomtänkt design som förstärker förbindelsen mellan er och era kunder. Det är viktigt för oss att ni som kund upplever ett gränslöst samarbete som kan öka möjligheterna för lyckad synlighet och försäljning av fastigheterna. Vare sig det är Sverige, Danmark eller gränsöverskridanden projekt.

Vi är medvetna om att alla projekt kräver sina egna lösningar. Av den anledningen har vi en aktiv dialog med er där vi tillsammans går igenom vilka delar som passar just ert företag. Allt för att kunna uppnå de bästa resultaten.

Design

Brand­identitet
Hemsida
Online annonsering
Plan­ritningar
Broschyr/­Tryck
Isometri/­Bostadsväljare
Video
Drönar­fotografering
Fotografering

Tanke

Online strategi 
Kreativa koncept 
Marknads­föring Råd­givning

engholmene-case

Enkelhet och förtåelse

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eget diam mauris. Cras et dictum felis, nec pharetra ipsum. Cras aliquam luctus iaculis. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Vivamus faucibus scelerisque arcu, eu molestie purus tempus at. Morbi eget vestibulum ante. Fusce vestibulum imperdiet odio nec fermentum. Cras quis ante at libero convallis rutrum.

PH Park Premium, Danmark

Vision

Vår vision på byrån är att bygga varumärken som kan finnas med och för de som bor, arbetar samt lever sina liv i alla områden. Vi prioriterar ett gränslöst samarbete med er för att kunna leverera intresseväckande material och kommunikation med bra värde till era slutkunder.

Kajkanten, Sverige

Kajkanten, Limhamn

Kvarteret Brf Babord ligger vid vattnet, alldeles vid kajkantens promenadstråk. Lägenheterna har stora balkonger, ibland i tre väderstreck runt hela gaveln, som ofta ger dig utsikt över både vatten och land. … Läs mer

Se fler av våra projekt

symbol