Brandidentitet

Branding & Rebranding

Branding är en av de viktigaste aspekterna för både små och stora företag. Mortensen Media hjälper dig att kommunicera och skapa en stark grund för ditt varumärke.

Läs MerKontakta oss
brand

Digital strategi

Hur marknadsför jag mitt företag?

Vi ger råd till våra kunder, skapar en digital strategi där vi fokuserar på de kanaler som ger största möjliga avkastning på deras investering.

Läs merKontakta oss
digitalstrat

Hemsida

Webbdesigners med stora kompetenser

Våra duktiga webbdesigners uppfyller alla era önskemål när det kommer till funktionalitet och design.
Att ha en bra representativ webbplats är inte längre ett val, det är en nödvändighet för att kunna konkurrera med andra.

Läs merKontakta oss
hemsida

Online annonsering

Vilka onlinekanaler är mest effektiva?

Alla vet att onlineannonsering är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra sig på. Vi hjälper våra kunder med alla typer av onlineannonsering allt från idé, text, teknik, design, installering och uppföljning.

Läs merKontakta oss
onlineannonsering

Utomhusmedier

Var vill du vara synlig?

I det offentliga rummet finns det många möjligheter att annonsera både lokalt, regionalt och nationellt. Vi hjälper kunderna med bland annat tryck samt video i och på bussar, tåg och digitala displays över hela landet.

Läs merKontakta oss
outdoormedier

Tidningsannonser & trycksaker

Är traditionella medier fortfarande intressanta?

Tidningar fungerar fortfarande, men det är viktigt med en tydlig strategi av syfte och resultat. Vi hjälper kunderna med olika tryckmaterial och samarbetar med några av branschens mest skickliga grafiska designers.

Läs merKontakta oss
tidningar-ljus
symbol